NOU CAN GAMBÚS SABADELL (FASE I) (CASA 182 B CASA MUESTRA)

Venda: 668.220

223,99
4
4
Contactar ara
934050101
ddd

Descripció

Nou Can Gambús c/Jean Monnet, Sabadell

Nou Can Gambús està situat a la zona oest de la ciutat de Sabadell i limita, per una banda amb la zona dels Merinals de Sabadell, i per l’altra, amb la ciutat de Sant Quirze del Vallès i l’autopista C-58, que enllaça la ciutat de Barcelona amb Manresa.
A menys de 200 metres es troba el Parc de Can Gambús, de 13 hectàrees i el segon parc més gran de Sabadell, que disposa d’àmplies zones de jocs infantils, zones d’esbarjo i de pícnic, i zones verdes que han mantingut les espècies autòctones de l’antiga finca.

66 cases unifamiliars de 340 m² disposen de 4 dormitoris i 4 banys distribuïts en 3 plantes i garatge privat al soterrani per a 2 cotxes, units mitjançant un ascensor. Gran terrasses i jardí amb piscina privada de 3 x 4 m.

Cuina equipada amb electrodomèstics Siemens : forn elèctric, campana extractora d’acer inoxidable, placa de cocció de gas de quatre fogons i microones. Aixeta de monocomandament GROHE . Safareig amb rentadora i assecadora de condensació marca Indesit.

Tancaments d’alumini Technal amb vidre doble i cambra d’aire. Climatització amb bomba de calor amb unitat condensadora situada a la coberta. Sistema de captació d’energia solar amb col·lectors de superfície plana als terrats comunitaris.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície construïda Terrasses i patis Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica
CASA 182 B CASA MUESTRA
223.99
68.5
4
668.220

Ubicació