Espais open-concept al nou centre de negocis de L’Hospitalet

2019-02-20

Les clàssiques oficines han passat a la història. Lluny queden ja aquells pisos buits en blocs de cases particulars reaprofitats com a lloc de treball i en els quals les estretors i les incomoditats marcaven el dia a dia de les empreses. Les noves tendències ens porten fins a espais open-concept, autèntics entorns de treball diàfans i oberts, concordes a la flexibilitat i a la nostra manera de treballar en l'actualitat, en els quals la comunicació i el flux d'idees requereixen l'eliminació d'obstacles i barreres físiques. Aquest tipus d'espais facilita el treball en equip, el coworking i l'augment de la confiança i de la comunicació entre els treballadors en general.

 

Espais open-concept a Marina FactoryUn clar exemple d'aquesta nova forma d'entendre els espais de treball és Marina Factory, un edifici semi-industrial de sis plantes situat en la Rambla Marina de L'Hospitalet i que compta amb més de 10.000 m2 de superfície open-concept. És a dir, grans espais diàfans i sostres alts per a oficines o usos alternatius de la nova manera de treballar a Barcelona. Compte a més amb un gran terrat de 1.000 m2 amb vista panoràmica de Barcelona, el port i el Baix Llobregat. És, en definitiva, una alternativa estimulant per a empreses que busquin un entorn de treball diferent, inspirador i perfectament situat en el nou centre de negocis de L'Hospitalet. I és que els nous temps demanden espais oberts i versàtils que inspirin la creativitat i fomentin la productivitat. Espais que aportin valor afegit a les empreses que s'instal·lin. No es tracta d'un edifici d'oficines a l'ús; es tracta d'un espai estimulant per a empreses que busquin espais de treball diferents.


En tractar-se d'un edifici recentment rehabilitat, compta amb totes les comoditats per a arribar i començar a treballar: instal·lació elèctrica, de televisió terrestre i preinstal·lació de fibra òptica, video-porter, detecció d'incendis centralitzada, a més de ventilació i climatització. L'edifici disposa també d'un local de més de 1.500 m2 en la planta baixa vinculat a una part de la primera planta; un moll de càrrega per a dos camions, dos ascensors i dos muntacàrregues, un d'ells amb accés a la coberta.

 

Espais open-concept amb plantes diàfanes a Marina FactoryRambla Marina
L'entorn en el qual se situa l'edifici Marina Factory és un dels millors per a inspirar, potenciar i estimular el talent de les empreses que allí s'instal·lin. Hotels, centres comercials, esportius, recintes firals i l'adequació de diferents espais públics testifiquen el creixent dinamisme que està experimentant el nou centre de negocis de L'Hospitalet. Compte, a més, amb excel·lents connexions a les rondes de Barcelona, a l'aeroport, a l'AVE i al port, que són un element diferencial a l'hora de decidir l'enclavament estratègic d'una empresa.

Actualment, la presència en la seva rodalia de multinacionals com la perfumeria Puig, la consultora i auditoria KPMG, el grup alimentari Gallina Blanca, l'asseguradora VidaCaixa, la farmacèutica CH Werfen o la consultora de recursos humans Michael Page, fan d'aquest edifici open concept una aposta segura per a potenciar el talent de les persones. I amb ells el de les seves empreses.


Més info a: http://www.nyn.es/es/obra/1694/l-hospitalet-rambla-marina-450-1694201030

 

This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.
This block is broken or missing. You may be missing content or you might need to enable the original module.