Núñez i Navarro

El Grup Núñez i Navarro som una empresa familiar que, des de fa 70 anys, ens dediquem a la construcció, promoció i gestió de béns immobles amb una aposta decidida per la ciutat de Barcelona.

El nostre negoci s'ha basat des dels inicis en la diversificació d'actius immobiliaris. És per això que integrem tota la cadena de valor, des de la construcció i promoció immobiliària, la rehabilitació d'edificis històrics fins a la venda i lloguer d'habitatges, oficines, locals comercials i naus industrials, així com la gestió hotelera i d'aparcaments.

Treballem per a satisfer les necessitats reals de les persones, aprofitant i adaptant-nos a les novetats i oportunitats que ens ofereixen els nous temps, en cadascuna de les nostres àrees de negoci:

 

INMOBILIÀRIA

El nostre grup duu a terme la promoció, construcció i posterior venda o lloguer d'habitatges, oficines i locals comercials.

L'èxit de Núñez i Navarro és fruit de l'experiència i la preocupació per la qualitat, el detall i l'acabat dels projectes. Projectes realitzats per un equip propi, o en col·laboració amb prestigiosos tallers d'arquitectura i enginyeria, i en els quals ens esforcem per aconseguir una total personalització i adaptació a les necessitats dels nostres clients.

 

Hotels

La divisió hotelera compta actualment amb 13 establiments situats tots al centre de Barcelona. Núñez i Navarro inaugura els seus primers hotels a Barcelona i l'any 2001 es crea la marca Núñez i Navarro Hotels, amb un departament comercial conjunt per a tots els seus hotels i una imatge corporativa única. La nova marca va obrir una etapa de canvis al grup hoteler, ja que aposta per hotels urbans i de disseny on la qualitat i l'excel·lent ubicació constitueixen un dels punts diferencials del grup.

 

APARCAMENTS

A Núñez i Navarro disposem de 31 aparcaments de rotació, 29 dels quals són a Barcelona capital, situats a les millors ubicacions de la ciutat, cosa que facilita la mobilitat per a l'accés i el gaudi de les diferents àrees de negoci i turístiques de Barcelona.

Tots estan dotats de tecnologia de control d’accessos, seguretat i mitjans de pagaments automàtics. La nostra finalitat es oferir el millor servei als nostres clients, i per això, una part dels nostres aparcaments romanen oberts 24 hores, 365 dies l’any.

Addicionalment la divisió d’aparcaments gestiona més de 6.500 places per abonats. Son places de diferents tamanys (grans, mitjanes i petites) i per diferents tipus de vehicles (cotxe, moto o bicicleta), repartides per tots els districtes de Barcelona i algunes ciutats de Catalunya.