Qui som

Habitatges, edificis històrics, oficines, naus industrials, locals comercials, pàrquings, hotels... A Núñez i Navarro treballem per a les necessitats reals de les persones i, també, per fer realitat els somnis d’una vida millor. Perquè la vida és tot allò que anem construint. Per això creiem en una arquitectura oberta, que ens ajudi a ser partícips d’una ciutat, Barcelona, més humana. Amb constància, creativitat, emoció... Aprofitant i adaptant-nos a les novetats i oportunitats que ens ofereixen els nous temps però, sempre, amb la professionalitat i l’experiència que caracteritzen el nostre grup empresarial des de fa més de 70 anys.

 

HUMANITAT

Tot el que fem ho fem per les persones. El tracte, el servei, l’atenció... busquem sempre una comunicació propera, emocional, de tu a tu. Dins i fora de l’empresa, amb els clients, amb els companys, amb els proveïdors. No oblidem mai que la nostra missió té molt a veure amb la felicitat. Obert opcions de configuració

 

PROFESSIONALITAT

La nostra trajectòria ens avala. Els nostres clients també. Perquè hem ajudat a milers de persones a trobar el seu habitatge ideal o el millor local per al seu negoci. Sempre amb confiança, atenció personalitzada i amb un equip de professionals experts en tot allò que té a veure amb el món de la construcció i la promoció immobiliària.

 

El fundador

Josep Lluís Núñez Clemente (1931-2018) va ser fundador i president del Grup Núñez i Navarro. Ferm defensor d'una companyia amb una cultura empresarial de marcat caràcter familiar, on l'actiu primordial és el factor humà.

Coneix al nostre fundador

 

 

 

INNOVACIÓ

Els temps canvien; les necessitats de les persones, també. Nosaltres ens adaptem; incorporem en tots els nostres projectes les últimes novetats en tecnologia, materials, arquitectura, interiorisme, urbanisme… Mirem sempre al futur.

 

Evolució

En 70 anys tot evoluciona. També la nostra companyia, que ha sabut diversificar els seus actius immobiliaris per adaptar-se a les necessitats del mercat. I amb ella, la nostra imatge, que ha anat renovant-se i adaptant-se al llenguatge gràfic de cada moment, tot i que sempre ha mantingut la referència a la naturalesa familiar de la companyia.

Coneix més sobre l'evolució de la nostre marca