Nova promoció MALADETA, 80-96

Inici de comercialització a mitjans de 2024

Contactar ara 934050101
ddd
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Tria viure l'esperit de barri i ambient tranquil de la nostra futura promoció en la C/Maladeta de Barcelona.

30 nous habitatges de 1, 2, 3 i 4 habitacions amb 1, 2 o 3 banys, sumaran vida al veïnat de Porta a Barcelona.

Els habitatges amb 3 i 4 habitacions disposaran de terrasses.

A més, per al gaudi de tots els nostres residents, l'edifici comptarà amb dues plantes subterrànies d'aparcament i una piscina en la coberta.

El barri Porta de Barcelona és ideal per a aquells que busquen qualitat de vida en un entorn tranquil i ben comunicat.

En la zona es poden trobar tot tipus de botigues i serveis, des de petits comerços locals fins a grans superfícies comercials, així com una àmplia selecció de restaurants i bars que ofereixen una gran varietat d'opcions gastronòmiques.

Un dels seus punts forts és la varietat d'àrees verdes que ho emboliquen; nombrosos parcs que permeten gaudir i realitzar activitats a l'aire lliure. Entre ells destaquen el Parc de la Guineueta, el Parc Central de Nou Barris o el de Ca Va dragar, grans espais verds amb àrees esportives, zones de pícnic i jardins.