QUÉ HACEMOS
QUÈ FEM?

La rehabilitació és tant l’acció com l’efecte de rehabilitar. Tornar a habilitar. Fer hàbil: apte, idoni per a alguna cosa. Viure-hi. Treballar-hi. Allotjar-s’hi. Al diccionari, “restituir al seu
primer estat”, però també “en els seus drets” i “en l’estima dels altres”. No rehabilitem per necessitat sinó per convicció: perquè hi creiem. Mirem enrere per continuar endavant. Pensem que és la millor —l’única—manera de fer-ho.

Jonqueres interior

Recuperar l’esplendor d’edificis singulars de la capital catalana forma part del nostre ADN. 
No es tracta d’una acció aïllada ni menor dins el nostre dia a dia empresarial, sinó d’una activitat troncal i prioritària. D’una constant: fa més de 65 anys que construïm junts Barcelona. I ja fa tres dècades que contribuïm a la preservació de part del patrimoni històric i artístic de la ciutat. 
De tots els barcelonins.

Estem convençuts que hem de donar vida nova a aquestes joies arquitectòniques per integrar-les al nostre temps i per llegar-les a les generacions venidores. Amb el bagatge tècnic i logístic de la nostra dilatada experiència i amb l’esforç tenaç d’un equip de professionals formats, experimentats i compromesos, hem emprès cada projecte i les seves dificultats com un nou repte amb la il·lusió del primer dia. La mateixa. Intacta.

En aquesta tasca rehabilitadora —sovint, llarga i laboriosa—, hem emprès la recuperació dels elements catalogats i hem adequat les zones de nova construcció. I el més important de tot: hem fet possible que tornin a pertànyer a Barcelona.