Estrena il·lusions a Av. Meridiana 256!

2019-06-06
Núñez i Navarro llança una nova promoció de pisos de lloguer a Barcelona

A Núñez i Navarro treballem per a millorar la vida de les persones. El seu entorn de treball, llar, mobilitat i oci. Creiem fermament que una nova llar ha de ser sempre una oportunitat per a millorar, per a créixer i evolucionar. Per això treballem buscant els materials més innovadors, els equipaments més adequats, la ubicació perfecta, l'entorn ideal, el disseny exacte... Sempre amb un horitzó clar: unir-nos a les persones i a les seves necessitats.

Amb aquesta il·lusió presentem la nostra última promoció, Meridiana 256, un projecte que concentra tot nostre saber fer en un edifici pensat per a fer un pas endavant en el teu nou pis, i en el qual no mancada cap detall per a fer d'ell una autèntica llar: terrassa, plaça de pàrquing, piscina comunitària...A més, en tractar-se d'una promoció d'obra nova són pisos a estrenar, amb tots els equipaments per a poder gaudir-los des del primer dia. Sona bé, veritat? Passeu, passeu, que us ensenyem el "piset".

 

pisos de lloguer a BarcelonaLa promoció consta d'un edifici orientat a l'est i 24 pisos de lloguer amb superfícies que van de 54 a 69 m2, amb un o dos dormitoris. Tots els pisos són exteriors, amb un balcó pel qual entra abundant llum natural. A més, les primeres plantes compten amb patis i grans terrasses interiors molt assolellades.

Cuina i bany plenament equipats, safareig, sòls de parquet en totes les estades excepte banys, acabats d'excel·lent qualitat, rentadora i assecadora, en el cas del safareig; fins i tot nevera i rentaplats integrat en cuina…no els falta de res! Per a desconnectar d'un dur dia en el treball, neda millor que un capbussó en arribar a casa en la piscina comunitària que hi ha en la coberta de l'edifici. I com ja sabem que això d'aparcar a Barcelona és tota una odissea, l'edifici compta amb places d'aparcament en les seves tres plantes subterrànies. Deixa de donar voltes pel barri i aparca en la mateixa finca.

 

pisos de lloguer a Barcelona

 

La Sagrera, un barri familiar i acollidor
Aquesta promoció d'obra nova se situa en el cor de l'avinguda Meridiana, en el barri de la Sagrera, un barri familiar i acollidor amb una espectacular qualitat de vida i un barri antic que respira tranquil·litat a escassos metres de la bullícia de l'Av. Meridiana. En tractar-se d'una de les principals vies d'accés a Barcelona, la promoció gaudeix d'una excel·lent comunicació tant amb cotxe com en transport públic i està envoltada de centres d'estudis, atenció sanitària, gimnasos, centres cívics i nombrosos comerços i serveis de barri.

A més, és una artèria en ple procés de transformació cap a un autèntic bulevard en el qual el vianant, la bicicleta i el transport públic tindran més protagonisme, amb més zones verdes i àrees de descans que convertiran a la Meridiana en un espai més agradable. Un enclavament ideal per a fer aquest salt qualitatiu que sempre havies somiat per als teus. Estrena pis. Estrena il·lusions!

 

Este bloque está deteriorado o desaparecido. Puede que esté perdiendo contenido. Es posible que tenga que activar el módulo original.
Este bloque está deteriorado o desaparecido. Puede que esté perdiendo contenido. Es posible que tenga que activar el módulo original.