ARAGO, 179

lloguer 2.549 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici exclusiu d’oficines en una ubicació immillorable, al cor de Barcelona.

La seva façana de gran finestrals aporta gran lluminositat natural a totes les seves plantes diàfanes de fins a 297 m² divisibles en 2 oficines independents.

Amb tots els seus acabats i espais en bon estat, disposen de consergeria en horari comercial (12 h), ascensors, sistema de climatització fred-calor, finestres practicables, detectors d’incendis, terra de parquet, il·luminació fluorescent encastada al sostremort i instal·lació de fibra òptica.

Actualment queden disponibles 3 oficines, una d’elles a la 2a planta, totalment reformada, amb espais diàfans, 4 banys, exterior i interior d’illa amb sistema de climatització VRV. Si allò que necessita són espais amb diferents ambients separats per divisòries, tenim una perfecta 3a planta amb 3 banys, 2 despatxos i una sala de reunions, amb molta llum natural, gràcies a les vistes tant a l’exterior del carrer com a l’interior de l’illa. Té climatització central i VRV. A la 1a planta, l’oficina 1-2 de 101 m², pràcticament diàfana, disposa d’una sala de reunions. Té 2 banys, recepció, és totalment exterior i té donada d’alta el subministrament de la llum.

A la zona hi ha una oferta comercial molt abundant, com ara establiments de primeres marques, comerços de tota la vida, restaurants, l’Hospital Clínic a dues illes, cinemes, escoles de negocis, etc. Edifici molt ben comunicat gràcies a les línies 1 i 5 de metro, com a les línies d’autobús 37, 54, 59, 63, 66, V13, N3, N7 i N8.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1º 1º
196
0
0
0
2.549/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic