RIERA DE CASSOLES, 54

lloguer des de 3.015 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Exclusiu edifici d'oficines recentment reformades amb plantes de gran varietat en superfícies, des de 154 a 308 m², situat en ple barri de Gràcia, a escassos metres de la Plaça Lesseps.

Es tracta d'una finca envidrada amb ascensor, servei de consergeria 12 hores i pàrquing privatiu. Totes les oficines compten amb lluminària fluorescent encastada en fals sostre, climatització individual per conductes, detectors d'incendis, finestres practicables, terres de moqueta i parquet, fibra òptica i instal·lació de veu/dades.

A més, totes les oficines tenen orientació exterior pel que gaudeixen d'abundant llum natural a través de les vidrieres.
L'oficina de la 2ª planta té 308 m2 totalment diàfans, distribuïts en 4 banys, sala RACK i terres de moqueta. L'oficina 3º 1ª compta amb 154 m2 distribuïts mitjançant divisòries d'obra en 2 banys, 3 despatxos, una sala de reunions i sala RACK amb terres de parquet. Donat d'alta el subministrament de llum. L'oficina 3º 2ª està formada per 4 despatxos i una sala de juntes amb terres de moqueta i 2 banys.

Excel·lents comunicacions per entrar i sortir de la ciutat, a 2 minuts amb cotxe de la Ronda del General Mitre i Via Augusta; davant de la parada de metro L3, a 5 minuts a peu dels Ferrocarrils i envoltada per diverses línies d'autobús (22, 24, 27, 32, 87, V17, N4).

Disposa al seu al voltant de col·legis, supermercats, hotels i tots els serveis i comerços propis d'una zona amb gran activitat econòmica.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu no inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 1ª
301,40
0
0
0
3.015/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic