BRUC, 129

lloguer 1.503 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Entresòl interior en edifici mixt d'habitatges amb una excel·lent localització, a escassos metres de la Avinguda Diagonal.
Disposa d'una planta diàfana de 317 m2 amb un bany, ascensor, finestres practicables, terres de gres i il·luminació mitjançant fluorescents.

Situat als peus del barri de Gràcia es troba en una zona molt comercial, amb supermercats, locals de restauració, hotels, gimnasos i altres serveis i equipaments. Així mateix, es situa en una zona molt bé comunicada, a una illa de la Diagonal, nucli econòmic de la ciutat, amb fàcil accés i sortida de la ciutat.

Compta al seu voltant amb diverses línies de metro, Diagonal (L3) i Verdaguer (L5 i L4) i connectada per diverses parades d'autobús (6, 20, 33, 34, H10, N6, N7).

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3
317
0
0
0
1.503/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic