CALABRIA, 169

lloguer 2.215 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici exclusiu d'oficines de més de 4.000 m² rehabilitat íntegrament i situat en ple centre de Barcelona, al barri de l'Eixample.

Àmplies plantes diàfanes, modulables en 2 oficines independents i 2 o 3 banys.

Amb acabats de primera qualitat i especificacions tècniques: canalitzacions perimetrals de cablejat, fals sostre amb lluminàries fluorescents encastades, instal·lació veu/dades, detectors d'incendis i sistema de climatització independent per plantes amb terra de parquet.

L'edifici compta amb servei de consergeria 12 h y tres ascensors.

Totes les oficines són exteriors i les seves finestres practicables doten de gran lluminositat natural a tots els espais.

Situat a escassos metres de l'Estació de Sants i Plaça Espanya. Sent una de les zones de major trànsit i nucli de l'activitat econòmica de la ciutat, gaudeix d'una gran oferta hotelera i de restauració, comerços, serveis sanitaris i altres equipaments propis del districte.

Bona comunicació tant per metro amb la línia 1 i 5, com per autobús: 20, 41 i H10.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 8º 1º
170,34
0
0
0
2.215/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic