DIAGONAL, 593-595

lloguer 4.381 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Emblemàtica torre d’ús exclusiu d’oficines ubicada al districte financer de l’Avinguda Diagonal. Fantàstiques oficines amb unes vistes espectaculars, àmplies plantes diàfanes de fins a 533 m², modulables en 2 oficines de 314 m² i 219 m².

L’edifici ofereix modernes instal·lacions, excel·lents acabats i especificacions tècniques: fals sostre amb lluminàries encastades LED, terra tècnic, excepte a la planta 7a, instal·lació de fibra òptica i sistema de climatització centralitzada (fred-calor).

Disposa de servei de consergeria 24 h, ascensors, aparcament privatiu i públic al mateix edifici. Disponibilitat d’oficines reformades.

Àmplia oferta a la zona de centres comercials, restaurants, hotels, zones enjardinades i l’Hospital de Barcelona només creuant la Diagonal.

Gestió i servei de manteniment NN.

Les fotografies de la planta 5a no corresponen amb l'estat actual.

Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 7º 2º
219
0
0
0
4.381/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic