DIAGONAL, 593-595

lloguer des de 7.537 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Emblemàtica torre d'ús exclusiu d'oficines situada en el Business District de l'Avinguda Diagonal. Fantàstiques oficines acabades de reformar amb unes vistes espectaculars, àmplies plantes diàfanes de fins a 533m², modulables en dues oficines.

L'edifici ofereix modernes instal·lacions, excel·lents acabats i especificacions tècniques.
L'edifici disposa de servei de consergeria 24h, ascensors, aparcament privat i públic en el mateix edifici.
Actualment s'està habilitant un terrat verd d'ús comunitari que aportarà beneficis saludables a tots els inquilins de l'edifici.

Planta 2na i 3a recentment reformades. Oficina 7º 1ª en procés de reforma amb les mateixes característiques que la resta de plantes reformades.

Instal·lacions de climatització fred-calor mitjançant un sistema de fancoils tipus cassette encastats en sostre, connectades a la central tèrmica de l'edifici, situada en la coberta d'aquest.

Aportació d'aire primari mitjançant una xarxa de conductes procedents de la coberta.

Instal·lacions de detecció d'incendis inclosa, així com tots els elements necessaris per a la protecció contra incendis (lluminàries d'emergència, extintors, senyalització).

Paviment tècnic elevat per al pas d'instal·lacions. Acabat no inclòs, per a oferir total llibertat d'adequació al nou inquilí, segons la seva imatge corporativa.

Sostres enregistrables amb panells d'alumini microperforado, acabat blanc mat. Acabat de parets en color blanc amb combinació de negre en franges superiors i pilars.

Il·luminació LED integrades en el sostre. Les lluminàries a menys de 3 m de façana es podran regular en funció de la llum exterior.

Fusteria d'altes prestacions; portes de fusta lacades en blanc, porta d'entrada de vidre amb marcs d'acer inoxidable i finestres originals d'alumini amb estors enrotllables de fibra de vidre sense PVN, lliures de alógenos, color gris fosc.

En els banys, el sostre és de pladur acabat color blanc i el paviment de gres porcellànic color gris antracita; parets enrajolades amb ceràmica de color gris; rentamans de Silestone i sanitaris i aixeteries de gamma alta.

Prevista una presa d'aigua i de desguàs per a l'office.

Àmplia oferta en la zona de centres comercials, restaurants, hotels, zones enjardinades i l'Hospital de Barcelona, creuant l'Avda. Diagonal.

Connexions:
Metro: L3 · TRAM: T1, T2 i T3
Autobusos: 6, 7, 33, 34, 63, 66, 67, 70, 78, V3, N12

Gestió i servei de manteniment NN.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 2ª
533
0
0
0
12.793/Mes
n/a
OFICINA PLANTA 3º
533
0
0
0
12.793/Mes
n/a
OFICINA 7º 1º
314
0
0
0
7.537/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic