DIPUTACIO,119-121

lloguer 2.326 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici exclusiu d'oficines en molt bon estat. Acabats de primera qualitat amb plantes modulables de fins a 388 m², totalment diàfanes. A una illa de la Gran Via, ubicat al nucli de negocis de la ciutat de Barcelona.

Les oficines consten de modernes instal·lacions, excel·lents acabats i especificacions tècniques: lluminàries fluorescents encastades al fals sostre, detectors d'incendis, fibra òptica, sistema de climatització centralitzada per plantes amb sòls de parquet i/o moqueta.

Totes les oficines són exteriors fet pel qual les seves grans finestres practicables permeten passar abundant llum natural. També tenen donat d'alta el subministrament de llum.
Disposa de serveis de consergeria 12h i 2 ascensors per alleugerir l'afluència de personal.

Ubicació excepcional en un entorn de gran afluència de públic i centre neuràlgic de negocis, envoltada per una gran oferta gastronòmica i comercial. Si et mous amb cotxe per la ciutat les oficines disposen de aparcament privatiu al mateix edifici. A més, gaudeix de tots els avantatges en comunicació que ofereix el centre, diverses línies d'autobús i la L1 de metro.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu del lloguer no inlou IVA, IBI ni despeses de comunitat.
Futura disponibilitat:
OFICINA 4º 4º Futura disponibilitat: 01-10-2023
Com que es tracta d'una disponibilitat futura, les fotografies podrien no correspondre amb l'estat actual de l'immoble.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 4º 4º
155
0
0
0
2.326/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic