GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 641

lloguer des de 1.939 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici d'oficines en molt bon estat situat a dues illes de l'exclusiu Passeig de Gràcia. Compta amb servei de consergeria en horari comercial, tres ascensors i pàrquing públic amb trasters.

Plantes exteriors. Compten amb divisòries que formen diversos despatxos i sales de reunions. Equipades amb terres de parquet, d'un a sis banys i cuina office; zona de recepció i sala rack en algunes opcions.

Il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, sistema de climatització indivodual, detectors d'incendis, finestres practicables, instal·lació de fibra òptica i abundant llum natural.

Alta del subministrament de la llum i l'aigua per a una incorporació immediata.

L'edifici està situat en una de les zones de major activitat econòmica i moviment comercial de la ciutat de Barcelona, a 2 illes del centre. Té al seu voltant restaurants, hotels, comerços i altres equipaments i serveis. Destaca per la seva magnífica mobilitat i connectivitat, se situa en una zona estratègica quant a accessos a la ciutat, en la mateixa Gran Via, eix principal de connexió entre la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Compta amb múltiples mitjans de transport públic: variades línies d'autobús (7, 50, 54, 62, H12), metro (L2, L3, L4) i RENFE en 5 minuts a peu.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1º 1º
303
0
0
0
4.243/Mes
OFICINA 4º 2º
331,45
0
0
0
4.641/Mes
OFICINA 6º 2º
138,43
0
0
0
1.939/Mes
OFICINA 6º 3º Y 6º4ª
316,16
0
0
0
4.427/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic