J.TARRADELLAS, 20-30 - ROSSELLÓ, 1-11

lloguer 6.089 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Aquest cèntric edifici d’ús exclusiu d’oficines està ubicat a l’Avinguda de Josep Tarradellas, a escassos metres de l’Estació de Sants, actiu districte financer proper també al centre de convencions de la Fira de la Plaça Espanya, amb moltíssima afluència de gent de negocis.

Disposa d’àmplies i flexibles plantes diàfanes, rehabilitades íntegrament. Amb mòduls des de 163 m² fins a la planta sencera de 1.576 m² (actualment no disponible).

Amb acabats d’excel·lent qualitat, les oficines ha estat dissenyades per aprofitar al màxim l’espai i la llum natural. Compten fals sostre amb lluminàries encastades regulables, sistema de climatització centralitzada, terra de parquet, instal·lació de fibra òptica, finestres practicables i detectors d’incendis.

Molt ben comunicat amb la línia 3 i 5 de metro, així com les línies 27, 32, 78, 115, H10, i V7 d’autobús.

Serveis essencials com consergeria 24 h, aparcament privatiu i públic a l’edifici i trasters i magatzems al soterrani.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 3º 3º Y 3º 4ª
369
0
0
0
6.089/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic