VIA LAIETANA, 26

lloguer des de 11.958 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici intel·ligent d'oficines en el cor del casc antic de Barcelona. El nou hub de referència en innovació empresarial.

En la nostra aposta contínua per consolidar la màxima sostenibilitat social, ambiental i econòmica en els nostres edificis i amb la premissa de brindar un espai d'alt rendiment energètic i de sostenibilitat a l'ecosistema emprenedor digital i tecnològic de Barcelona, presentem NN Via Laietana 26, un nou hub tecnològic de referència en innovació empresarial, el Pier07.

Un edifici, originari de 1936 i ara Smart, rehabilitat integralment per a ser un referent en benestar, estalvi d'energia, aigua, connectivitat, recursos i reducció de residus, aconseguint la màxima sostenibilitat d'acord amb les certificacions LEED Gold, WELL Gold i WiredScore Certified.

El resultat, un edifici intel·ligent capaç d'adaptar-se a les noves tecnologies presents i futures i tot això situat en ple barri antic de Barcelona. Aquest procés de rehabilitació està avalat per les millors pràctiques en eficiència mediambiental, digitalització, seguretat i benestar per a millorar la salut i el benestar de l'edifici i dels seus ocupants.

El projecte constitueix més de 6.000 m² en els quals preval la llum natural i la utilització de materials reciclats i biodegradables, creant espais de treball de qualitat, flexibles, connectats, sostenibles i confortables; entre els quals destaca una terrassa en el terrat per a gaudir de l'entorn i la llum del sol en comunitat.

Compta amb 276 m² d'espai exterior accessible i 78, 60 m² de superfície verda. La seva vegetació autòctona, de baix consum hídric, permet el 53 % d'estalvi en el consum d'aigua de reg anual i el 42,58 % d'estalvi en el consum d'aigua global de l'edifici.

Més del 90 % dels espais tenen aportació de llum natural i vistes de qualitat. Des del terrat es pot gaudir d'unes vistes 360° a tot el skyline de Barcelona.

La incorporació d'aquest edifici a la zona de Via Laietana, també en procés de remodelació urbanística, suposa una millora de l'entorn i una clara aportació d'activitat econòmica de qualitat a la ciutat, a més dels beneficis per als seus inquilins.

La seva ubicació i equipament fomenta el transport sostenible, pròxim a transport públic, metro, autobús, tren o tramvia; i amb 20 racks per a bicicletes i 4 dutxes. A més, compta amb una àmplia xarxa de serveis en el seu entorn: supermercats, farmàcies, restaurants, centres esportius, teatres, comerços, etc.

L'edifici disposa d'un sistema de gestió informàtica (BMS) que monitoritza i automatitza de manera centralitzada la qualitat de l'aire, la climatització, la il·luminació, els subministraments i altres instal·lacions mecàniques, elèctriques i tecnològiques de l'edifici. Això permet mantenir nivells màxims de seguretat i confort tèrmic, acústic i lumínic dels seus ocupants, a més de reduir els costos de climatització de l'edifici. El 100 % del consum elèctric de les zones comunes de l'edifici prové d'energies renovables.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 1
575,74
48,82
0
0
12.303/Mes
OFICINA PLANTA 2
575,74
15,14
0
0
11.958/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic