BACARDÍ 40 - L'HOSPITALET

lloguer 2.341 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nova promoció de 26 habitatges amb pàrquing subterrani a L'Hospitalet de Llobregat.

Habitatges exteriors amb 1, 2 i 3 dormitoris. Els habitatges d'un dormitori estan equipats d'un bany, mentre que els de dos i tres, disposen d'un bany complert, més un lavabo amb dutxa.

Cuines americanes i independents.
Alguns pisos també compten amb zona de safareig.

Tots els pisos compten amb terrassa i un d'ells, a més, amb piscina privada.

Podràs gaudir d'una piscina comunitària en la cinquena planta; la coberta es destina a instal·lacions pròpies de l'edifici.

NN Bacardí 40-42 s’ubica al barri de Santa Eulàlia de L’Hospitalet de Llobregat. En un entorn que ha esdevingut el centre neuràlgic de la ciutat de L’Hospitalet. Hi conviuen oficines, serveis, establiments comercials i d’oci, hotels i habitatges amb noves zones verdes.
Limítrof a Barcelona, compta amb una excel·lent connexió, tant cap al centre de Barcelona com cap a l’aeroport i rodalies; amb cotxe per l’Avinguda de la Gran Via de l’Hospitalet, i amb transport públic amb autobús, metro i FGC, amb les parades de Ciutat de la Justícia (L10S) a 5 minuts caminant i Ildefons Cerdà (FGC) a escassos 60 metres.

Pot consultar la informació que afecta la renda de cada habitatge clicant en la icona 'i' visible al costat del preu del lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 3º 4º
100,65
34,25
0
3
2.341/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic