BALSARENY, 1-7 - VISTABELLA

lloguer des de 3.399 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Situat als peus del Tibidabo, trobem aquest fantàstic complex residencial amb piscina comunitària, extenses zones enjardinades i parc infantil.

Lluminosos habitatges exteriors. Disposen de 2 i 3 dormitoris amb armaris de paret i 2 banys complets.
Cuina office de gas equipada amb forn, microones i campana extractora, té sortida directa a terrassa i safareig. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet.

Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt i en transport públic amb parada d'autobús davant de l'edifici.

Un barri residencial amb el Cosmocaixa o nombroses Universitats i col·legis, entre altres serveis, a tan sol 5 minuts caminant.

Els habitatges disposen de 2 places pàrquing i traster inclòs.
Servei de consergeria 24h

Un edifici sostenible que aprofita l'energia solar per a produir aigua calenta sanitària, i que a més compta amb servei de consergeria 24h, sistema d'automatització seguretat domòtica i alarma.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
3º 1ª A
114,35
22,37
50,69
3
3.399/Mes
BAJOS 1º C
119,31
246,15
73,85
3
4.074/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic