BALSARENY, 1-7 - VISTABELLA

lloguer des de 3.143 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Situat als peus del Tibidabo, trobem aquest fantàstic complex residencial amb piscina comunitària, extenses zones enjardinades i parc infantil.

Lluminosos habitatges exteriors. Disposen de 2 i 3 dormitoris amb armaris de paret i 2 banys complets.
La cuina office de gas, equipada amb forn, microones i campana extractora, té sortida directa a terrassa i safareig. Totes les estances, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet.

Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt i en transport públic amb parada d'autobús davant de l'edifici.

Un barri residencial amb el Cosmocaixa o nombroses Universitats i col·legis, entre altres serveis, a tan sol 5 minuts caminant.

Els habitatges disposen de dues places d'aparcament i traster inclòs.
Servei de consergeria 24h

Un edifici sostenible que aprofita l'energia solar per a produir aigua calenta sanitària, i que a més compta amb servei de consergeria 24h, sistema d'automatització seguretat domòtica i alarma.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.


Pot consultar la informació que afecta la renda de cada habitatge clicant en la icona 'i' visible al costat del preu del lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 1º 2ª B
119,94
114,27
74,24
3
3.668/Mes 
PISO 3º 1º C/TRAST.23 A/26-27 C
119,31
24,90
36,74
3
3.143/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic