J. M. LLADÓ, 7-11 (TORRE VILANA II)

lloguer des de 3.617 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Als peus de la muntanya del Tibidabo es troba aquest fantàstic complex residencial amb accés a més de 17.000 m² de zones enjardinades, piscines, pistes de pàdel, poliesportiu i zona infantil. Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt. Una zona residencial d'alt standing des de la qual gaudir de la tranquil·litat amb una de les millors vistes de Barcelona i a 15 minuts amb cotxe del centre de la ciutat.

Pis de 2 habitacions i 2 banys equipats amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny. Cuina americana de gas equipada amb campana extractora, forn i microones. Àmplies terrasses amb jardineres i vistes a mar i muntanya tenen accés des del saló menjador i dormitoris. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet. Aire condicionat per conductes i calefacció per radiadors.
L'habitatge inclou un celler de 15 m² en planta baixa i 2 places de pàrquing i traster en planta soterrani.

Baixos exteriors molt lluminosos de 5 habitacions i 3 banys complets més lavabo de cortesia, equipats amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny. Cuina office i safareig. Àmplies terrasses amb jardineres i vistes a mar i muntanya tenen accés des del saló menjador, cuina i dormitoris. Planta baixa vinculada a bodega i jardí amb piscina privada.
Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet. Aire condicionat per conductes i calefacció per radiadors. Espais dissenyats per a aprofitar al màxim la llum natural.
L'habitatge disposa de 4 places de pàrquing i traster inclosos.

Tots els habitatges disposen de façana aplacada amb pedra natural, fusteria d'alumini, finestres de doble vidre, ventilació mecànica, persianes motoritzades i tendals automàtics. Energia solar i domòtica.

Servei de consergeria 24h i càmeres de vídeo vigilància.

Descàrregues

Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª ESC. A-3
161,50
91,05
109,70
4
6.113/Mes
2º 1ª ESC. A-3
92,85
35,90
66,52
2
3.617/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic