NOU CAN GAMBÚS, SABADELL (FASE 2)

lloguer 2.986 / Mes
venta 673.656

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Benvingut a Nou Can Gambús. la zona residencial nova i exclusiva de Sabadell, en un entorn únic, ple d'espais verds.

Segunda fase d'obra nova en comercialització amb 16 cases en un complex residencial per a 66 cases unifamiliars de 225 m² construïts, més grans terrasses i jardí. El projecte el completaran 4 blocs de més de 100 pisos.

Les cases són de planta baixa i dues plantes pis amb orientació Est-Oest. Totes elles connectades per ascensor, des del garatge, en planta soterrani.

Gran terrassa a lesn golfes i jardí amb piscina privada de 3x4 amb accés directe des del saló-menjador i cuina.

Disposen de 5 habitacions amb armaris de paret, 4 banys distribuïts entre les tres plantes, i garatge privat per a 2 cotxes.

Cuina equipada amb forn elèctric, campana extractora, fogons de gas de quatre focs, microones i terres de parquet. Compta amb mobles de cuina, amb calaixos i guies d'acer inoxidable. Disposa de safareig amb rentadora i assecadora.

Fusteria d'alumini amb vidres de doble lluna, cambra d'aire intermèdia i persianes motoritzades. Climatització amb bomba de calor i sistema de captació d'energia solar.

Nou Ca Gambús està situat en la zona oest de la ciutat de Sabadell i limita, d'una banda amb la zona dels Merinals de Sabadell, i per l'altre, amb la ciutat de Sant Quirze del Vallès i l'autopista C-58, que enllaça la ciutat de Barcelona amb Manresa.

A menys de 200 metres es troba el Parc de Ca Gambús, el segon parc més gran de Sabadell, amb unes dimensions de 13 hectàrees, àmplies àrees de jocs infantils, zones d'esbarjo i pícnic, i zones verdes que han mantingut les espècies autòctones de l'antiga finca.

Les fotografies moblades corresponen únicament a la casa mostra; mateixa distribució que les disponibles actualment.
Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
CASA 178 S
225,15
110,49
78,25
5
673.656
2.986/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic