PASSEIG DE GRÀCIA, 125 -127

lloguer 2.173 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

T'agradaria viure en ple Passeig de Gràcia amb acabats de màxima qualitat i la comoditat de viure de lloguer sense preocupar-te per res?

Un complex residencial que ha recuperat les façanes originals i ha estat dissenyat amb les millors tecnologies d’eficiència energètica.

Lofts i pisos exteriors molt assolellats amb 3 habitacions i 1 o 2 banys, cuines obertes totalment equipades amb electrodomèstics; terres de parquet, excepte en banys, safareigs i cuines que són de gres porcelànic. Estan equipats amb aire condicionat per conductes i sistema de calefacció amb terra radiant.

Tots els habitatges tenen sortida a balcó i els pisos interiors de la planta principal a gran terrassa privada.

Dormitoris amplis amb sortida a balcó. Suites amb bany i vestidor en els pisos de les portes 2ª i 3ª i dormitoris oberts al saló menjador a les portes 1ª i 2ª.

L'edifici disposa de 20 places d'aparcament de cotxe i moto (lloguer opcional); i un espai reservat per a bicicletes.

Piscina i zona de solàrium amb gespa artificial, arbres i espècies arbustives amb reg automàtic a la coberta. A més, disposa d'un sistema de captació d'energia solar tèrmica per al preescalfament de l'aigua.

Vina a viure a les portes del barri de Gràcia, una zona tranquil·la i familiar i alhora plena de vida i oci; a dos passos de l'Av. Diagonal. Comunicada per autobús, metro i ferrocarril a tan sols 5 minuts a peu.


Pot consultar la informació que afecta la renda de cada habitatge clicant en la icona 'i' visible al costat del preu del lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 4º 2ª
59,22
0
0
1
2.173/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic