Nova promoció NOU CAN GAMBÚS BLOQUES Y 3ª. FASE CASAS

Inici de comercialització a principis de 2025

Contactar ara 934050101

Descripció

Benvingut a Nou Can Gambús.
La nova zona residencial en el punt més alt de Sabadell.

Nou Can Gambús està situat entre Sabadell i Sant Quirze del Vallès, amb accés ràpid a l'autopista C-58, que enllaça Barcelona amb Manresa.

A menys de 200 metres es troba el parc de Can Gambús, el segon parc més gran de Sabadell. Can Gambús disposa d'àmplies àrees de jocs infantils, zones d'esbarjo, pícnic i, en general, espais verds en un entorn únic que ha mantingut les espècies autòctones de la zona.

Ara com ara, Nou Can Gambús desborda vida amb les seves 24 cases unifamiliars de 340 m², 4 dormitoris i 4 banys, distribuïts en dues plantes, més golfa, i garatge privat en la planta soterrani amb capacitat per a dos cotxes, totes les plantes connectades per ascensor. A més, es completa amb grans i assolellades terrasses, jardí i piscina privada.

El complex residencial està en expansió i pròximament sumarà un total de 22 noves cases (Fase III) i dos blocs composts per una planta subterrània per a aparcament; 53 pisos distribuïts en planta baixa, que també acull el jardí i la piscina comunitària; dues plantes pis i coberta.