CALABRIA, 193 - MALLORCA, 51

lloguer 1.101 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Locals comercials en lloguer situats en edifici d'habitatges en ple barri de l'Eixample. Disponibles places d'aparcament per a llogar en el mateix edifici.

Situats a escassos metres de l'Estació de Sants i Plaça Espanya. En una de les zones de major trànsit i nucli de l'activitat econòmica de la ciutat, gaudeixen d'una gran oferta hotelera i de restauració, comerços, serveis sanitaris i altres equipaments propis del districte.

El local 2, interior amb sostres molt alts, està equipat amb un bany amb dutxa, terrassa privada, terres de terratzo i instal·lació elèctrica.

Els locals 3 i 4 estan dividits en dues plantes comunicades entre si per escala metàl·lica de caragol. Equipats amb instal·lació elèctrica, paviment de terratzo, un bany en planta soterrani i ampli aparador.

Compten amb molt bon pas de públic i tenen donats d'alta els subministraments d'aigua i llum.

Ben comunicat per diverses línies d'autobús: 41, 20, H10 i metro, parada Entença de la línia 5.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 2 INTERIOR
132
16
0
0
1.101/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic