ESTEVE TERRADAS, 37-41

lloguer 1.610 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Oficina diàfana ubicada en edifici mixt d’habitatges.

Disposa de 2 lavabos, fals sostre, sala de bastidors (rack), finestres practicables i sistema de climatització VRV amb terra de gres hidràulic i terrasses de pati interior tant a la planta baixa com al soterrani. El subministrament de llum està donat d’alta per tal de facilitar una incorporació immediata.

Ubicat en una localització excepcional si et desplaces en cotxe, a escassos metres de la Ronda de Dalt i de l’Hospital Quirón.
Envoltat de zones enjardinades i altres equipaments s’hi pot accedir fàcilment a través de transport públic amb la línia 3 de metro i les línies d’autobús 27, V17, 92, 123, 124, 129 i N5. Disposa d’aparcament exclusiu.

El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1 ESC. 1
189,40
49,63
0
0
1.610/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic