SABADELL · JEAN MONNET, 248-252

lloguer 2.473 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Despatxos ubicats en edifici d'habitatges situat a la zona oest de la ciutat de Sabadell limitant, per l'altre costat, amb Sant Quirze del Vallès.

L'edifici, en molt bon estat, ofereix serveis de primera qualitat, ascensor, pàrquing privat i terrasses de fins a 78 m² que envolten els despatxos.

Oficines distribuïdes en cuina office, sala RACK, recepció, despatxos i banys tant per a homes, dones com adaptats per a minusvàlids.

Compten amb excel·lents instal·lacions i especificacions tècniques, il·luminació regulable encastada en fals sostre, terres de parquet, fibra òptica, finestres practicables que doten de gran lluminositat tots els espais, divisòries d'obra, sistema de climatització individual, detectors d'incendis i instal·lació de veu/dades. Disposa de subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

Limita amb l'autopista C-58, una via de connexió ràpida que enllaça la ciutat amb Barcelona i voltants. A menys de 200 metres es troba el Parc de Can Gambús, el segon parc més gran de Sabadell que dota a la zona d'àmplies àrees d'esbarjo i de pícnic.

El preu del lloguer inclou IBI i despeses de comunitat.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1º 1ª
244,61
78,46
0
1
2.473/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic