VALLADOLID - ZORRILLA, 46

lloguer 2.501 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Local de 305 m² de superfície construïda, situat en la entreplanta d'un edifici construït l'any 1967, amb usos diferents segons la planta: en planta soterrani trobem garatges i quarts d'instal·lacions; en planta baixa accessos i portal, en entreplanta se situen locals comercials i oficines, i de planta primera a planta vuitena es destina a ús residencial.

El local que ha estat utilitzat com a acadèmia d'idiomes, disposa de lavabos i es troba molt compartimentat. L'ús d'oficina és el més adequat.

Els terres compten amb diferents acabats (terratzo, marbre, fusta i sintètics), fals sostre de plaques en zones i continu en unes altres, fusteries interiors de fusta i revestiments verticals al mateix temps de variats materials, podent-se trobar envans de guix i pintura, paper, emplafonats de fusta, fins i tot divisions de vidre.

En el local existeixen subministraments de llum, aigua i telecomunicacions, trobant-se actius la llum i l'aigua. Quant a instal·lacions interiors, disposa de lampisteria, calefacció, electricitat, telecomunicacions i il·luminació.

Els accessos, des de Passeig de Zorrilla 46, es troben en bon estat i compta amb escala d'accés independent des del portal al distribuïdor dels locals en la entreplanta.

L'edifici, disposa de local de consergeria i servei de porteria.

La situació del local és bona, tractant-se d'una de les zones més cèntriques de Valladolid, situant-se en aquesta zona locals comercials de diferents activitats (farmàcies, supermercats, fleques, bancs, etc), hospitals, edificis públics i àmplies zones verdes, així com locals d'oci i restauració juntament amb equipaments públics com la Conselleria de sanitat i una zona històrica i ben conservada, pròxima a edificis singulars de la ciutat.

Quant a comunicacions, l'actiu se situa excel·lentment comunicat, una de les vies amb major trànsit de la ciutat i que voreja el centre d'aquesta pel seu costat Oest, que comunica directament amb les estacions de tren i autobusos, en escassos 5 minuts. En els voltants trobem parada de busos que connecten amb la resta de la ciutat i les estacions de busos i trens.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1 PLANTA PRINCIPAL
268,32
0
0
0
2.501/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic