CASTILLEJOS, 233-237

lloguer 2.013 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Locals comercials a reformar en edifici mixt d'habitatges amb pàrquing privatiu a l'edifici.

Las superfícies de 171 i 297 m², distribuïdes en dues plantes, estan equipades amb terres de gres en el local 1 i parquet en el local 2, grans aparadors que aporten molta llum natural.

El local 1, amb accés a peu de carrer, es tracta d'una planta diàfana amb dos banys en la planta altell, la qual no té una altura de 2,50 m mínima. Per la seva banda, el local 2-3-4 està separat per divisòries, no té els accessos adaptats per a persones amb mobilitat reduïda i compta amb dos banys en la planta baixa, així com els subministraments d'aigua i llum donats d'alta.

Situats al Carrer Castillejos amb Carrer Aragó, compten amb una bona combinació en transport públic, nombroses línies d'autobús i les línies de metro L2 Encants i L5 Sagrada Família.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
LOCAL 2-3-4
297
0
0
0
2.013/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic