BALMES, 114

lloguer des de 3.771 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Excel·lent edifici d'oficines de fins a 271 m² en bon estat amb servei de consergeria 12h, 2 ascensors, trasters i magatzems.

Espai diàfan amb molta il·luminació natural a través de les seves finestres practicables, zona office, 2 banys, un despatx tipus peixera per a sala de reunions i instal·lació de fibra òptica (Movistar i Colt). Aquestes magnífiques oficines disposen de sòls de gres i climatització individual, detectors d'incendis i fals sostre amb lluminàries fluorescents encastades.

Gaudeixen d'una fantàstica ubicació envoltada dels millors equipaments i serveis. Una ubicació estratègica en una de les zones comercials i de negocis més importants de la ciutat. Al mateix costat de la parada de Ferrocarrils de Provença, a dues illes de la Avinguda Diagonal i Passeig de Gracia, múltiples mitjans de transport cobreixen la zona.

Gestió i servei de manteniment NN
El preu del lloguer no inlou IVA, IBI ni despeses de comunitat.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA PLANTA 4ª
269,34
0
0
0
3.771/Mes
OFICINA PLANTA 5ª
269,34
0
0
0
3.771/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic