BERGNES DE LES CASES, 21-23

lloguer 1.036 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

A dues illes de l'emblemàtic Hospital de Sant Pau se situa aquest edifici mixt amb despatxos interiors en molt bon estat. Disposa d'ascensor i pàrquing privatiu, sistema de climatització VRV, paviment de parquet, finestres practicables, il·luminació regulable amb focus. També te donat d’alta el subministrament de la llum.

Plantes diàfanes des de 86 a 127 m2 amb especificacions tècniques i acabats de primera qualitat. Un bany amb dutxa inclosa, cuina office molt bé equipada, terra de parquet i terrassa interior.

En ple barri de la Sagrada Família, disposa de tots els equipaments característics de la zona: hotels, centres educatius, zones enjardinades, comerços i gran oferta gastronòmica.

Fàcils accessos i mobilitat per la ciutat, a tan sol 600 metres de la Ronda del General Mitre. Múltiples mitjans de transport públics envolten la zona. A prop de la parada Alfons X o Sant Pau Dos de Maig de la Línia 4 i 5 de Metro, respectivament; i diverses línies d'autobús: V21, 92, N0.

Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu inclou despeses de comunitat e IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1 (ANEJO TRAST 2 PTA BJ)
113,76
9,65
3,25
0
1.036/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic