CARTAGENA,187-191 - ENAMORATS, 78

lloguer des de 726 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

A 5 minuts del 22@, el districte de la innovació per excel·lència, es troben aquestes oficines exteriors en edifici mixt, una d’elles reformada recentment.

Magnífics dissenys, bé totalment diàfans, bé amb divisòries que contenen 2 despatxos, 1 sala de reunions, recepció, bany i sala RACK o fals sostre. Climatització individual a les dues oficines, terra de gres hidràulic o parquet, finestres practicables i il·luminació fluorescent que aporten una gran lluminositat a les oficines.

Servei de consergeria en horari comercial, ascensor i aparcament exclusiu.

Molt ben connectat mitjançant la línia 2 de metro, així com la línia 62 d’autobús. Proper al Centre Comercial Les Glòries i a una infinitat de serveis de restauració, hotels, comerços i altres tipus d’equipaments característics d’un centre financer.

El preu del lloguer inclou l’IBI i les despeses de comunitat. Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 7
72
0
0
0
726/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic