DOS DE MAIG, 202

lloguer 1.962 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Oficines exteriors en edifici mixt d'habitatges proper a la Plaça dels Glòries, en el cor del 22@, el districte de la innovació per excel·lència de Barcelona.

L'edifici disposa d'ascensor i pàrquing privat.

Excel·lents acabats i especificacions tècniques en plantes diàfanes. Lluminària fluorescent encastada en fals sostre, fibra òptica, instal·lació veu/dades, finestres practicables que doten de llum natural tots els espais, sistema de climatització individual i terres de gres. Subministraments de llum i aigua donats d'alta.

L'oficina 1 compta amb dues plantes diàfanes lluminoses, dos banys i cuina office. Gaudeix en la planta superior de terrassa exterior d'illa i en la planta baixa de jardí. També disposa d'una sala de reunions en planta altell.

Molt bé comunicat amb bons accessos d'entrada i sortida de la ciutat a través de la Plaça de Les Glòries connectada per la Avinguda Diagonal i la Gran Via. Múltiples mitjans de transport públics envolten la zona. Línies 62,92 y N3 d’autobús; L1 i L2 de metro i tram: T4, 5 i 6.

Se situa en un entorn de gran activitat comercial i cultural. Proper a teatres, museus, universitats i zones enjardinades.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1
196
116
0
0
1.962/Mes
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic