DOS DE MAIG, 202

lloguer des de 792 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Oficines en edifici mixt d'habitatges properes a la Plaça dels Glòries, en el cor del 22@, el districte de la innovació per excel·lència de Barcelona.

Disposa d'ascensor i possibilitat de pàrquing privatiu al mateix edifici.

Excel·lents acabats i especificacions tècniques en plantes diàfanes des dels 75 als 331 m². Lluminària fluorescent encastada en fals sostre, fibra òptica, instal·lació veu/dades, finestres practicables que doten de llum natural tots els espais, sistema de climatització VRV i terra de gres. Subministraments de llum donats d'alta.

L'oficina 3, actualment disponible, compta amb dues plantes diàfanes lluminoses, 2 banys i cuina office. Gaudeix en la planta superior de terrassa exterior d’illa i en la planta baixa de jardí.

Molt bé comunicat amb bons accessos d'entrada i sortida de la ciutat a través de la Plaça de Les Glòries connectada per la Avinguda Diagonal i la Gran Via. Múltiples mitjans de transport públics envolten la zona. Línies 62,92 y N3 d’autobús; L1 i L2 de metro i tram: T4, 5 i 6.

Se situa en un entorn de gran activitat comercial i cultural. Proper a teatres, museus, universitats i zones enjardinades.

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 2
75
0
0
0
792/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic
quedatacasa