GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 680

lloguer des de 2.689 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Edifici exclusiu d'oficines en el cor de l'Eixample de Barcelona, entre Passeig de Gràcia i Plaça Tetuán, excel•lent ubicació i zona de negocis.

L'edifici, amb façana totalment envidrada, disposa de dos ascensors i servei de consergeria.

Compta amb bons acabats i especificacions tècniques: lluminària fluorescent encastada en fals sostre, climatització individual tant per conductes com per splits, detectors d'incendis, finestres practicables amb orientació exterior al carrer que brinden d'abundant llum natural a tots els espais, terres de moqueta i parquet, instal·lació de fibra òptica, veu/dades i alta del subministrament de llum.

L'oficina 1 de la planta entresòl està totalment reformada i compta amb un total de 831 m2 distribuïts per divisòries desmuntables, 8 lavabos, 5 despatxos, una sala de reunions, zona office i de recepció.

L'edifici està situat en una de les zones de major activitat econòmica i moviment comercial de la ciutat de Barcelona, a 3 illes del centre. Té al seu al voltant restaurants, hotels, comerços i altres equipaments i serveis.

Destaca per la seva magnífica mobilitat i connectivitat, situat en una zona estratègica quan accessos a la ciutat, en la mateixa Gran Via, eix principal de connexió entre la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Compta amb múltiples mitjans de transport públic: variades línies d'autobús (7, 50, 54, 62, H12, N72, N73, N82) i metro (L4 Girona i L2 Tetuán).

Gestió i servei de manteniment NN.
El preu no inclou despeses de comunitat i IBI.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA 1 PLANTA ENTLO.
831
0
0
0
13.297/Mes
OFICINA 6º 3º Y 6º4ª
280
0
0
0
4.481/Mes
OFICINA 7º 1º
168
0
0
0
2.689/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic