MUNTANER, 292-294 - MARIÀ CUBÍ, 102-110

lloguer 6.631 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Excel·lents oficines totalment reformades, situades en clàssica finca règia, d'ús mixt.

La finca disposa de dos ascensors (principal i de servei), servei de consergeria en horari comercial i trasters.

La oficina compta amb àmplies sales diàfanes separades per divisòries d'obra original, dissenyades per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural.
La oficina disponible és exterior i dispone de terrassa interior d’illa i balconades. Compta amb bones especificacions tècniques i acabats de primera qualitat: il·luminació Led, sistema de climatització individual, grans finestres practicables que doten d'abundant llum natural tots els espais, paviments de parquet, fibra òptica, instal·lació elèctrica i instal·lació veu/dades. A més, te donat d'alta el subministrament de llum.

La seva excepcional ubicació, en una de les millors zones de Barcelona, permet l'entrada i sortida de Barcelona amb màxima agilitat. A 3 illes de la Avinguda Diagonal i la Plaça Francesc Macià, l'edifici es connecta ràpidament amb el centre de la ciutat a través de l'estació Muntaner dels Ferrocarrils Catalans i diverses línies d'autobús que envolten la zona: 27, 32, V11, V13, 68, N7, N8.
Immobles Superfície Terrasses i patis Varios Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
OFICINA ENTLO. 1ª Y TRASTERO
316
65,45
3,25
0
6.631/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic