ABADESSA OLZET - CAVALLERS

lloguer des de 2.618 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Situat en el residencial i exclusiu barri de Pedralbes trobem aquest fantàstic edifici d'habitatges de gran qualitat.

Lluminosos pisos exteriors de 4 i 5 habitacions, 2 i 3 banys complets i un lavabo de cortesia. Cuina de gas equipada amb forn, microones i campana extractora i saló menjador amb accés directe a una de les 2 grans terrasses de la casa. Al costat de la cuina també se situa el safareig. Una de les habitacions és suite amb bany complet i vestidor. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet; dormitoris equipats amb armaris de paret.

Compta amb piscina comunitària i solárium en la coberta.
L'habitatge disposa de 3 places de pàrquing i traster inclosos.

Ampli baix exterior situat en una zona exclusiva en el barri residencial de Pedralbes. Compta amb un gran jardí amb piscina privada.

Planta baixa de 225 m² vinculada a celler amb safareig i 2 banys complets en planta soterrani de 133 m². Compta amb 4 habitacions, una suite amb bany complet, armaris de paret i vestidor, dos dobles i una individual; 3 banys complets i un lavabo de cortesia.
Cuina office de gas, equipada amb forn, microones i campana extractora. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet; sala d'estar amb accés directe al jardí i piscina privada. Àmplies i lluminoses estades amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

L'habitatge disposa de 7 places de pàrquing incloses.

Fantàstic baix exterior amb gran jardí i piscina privats.

Planta baixa de 132 m² vinculada a celler amb safareig i un bany en planta soterrani de 141 m². L'habitatge disposa de 4 habitacions: suite amb bany complet, 2 dormitoris individuals i un altre doble, tots ells amb armaris de paret i accés directe a terrassa; 2 banys complets i un lavabo de cortesia.
Cuina office de gas, equipada amb forn, microones i campana extractora. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet; sala d'estar amb accés directe al jardí i piscina privada. Àmplies i lluminoses estades amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

L'habitatge disposa de 4 places de pàrquing incloses.

Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt i Avinguda Diagonal.

Servei de consergeria 24h i càmeres de videovigilància.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
PISO 3º 1º B-2
223,90
57,95
72,87
4
6.910/Mes
1º 1ª B-3
96,37
24,17
37,92
2
2.618/Mes
1º 1ª B-4
132,25
32,50
58,47
4
3.601/Mes
1º 2ª B-4
96,37
24,17
37,68
2
2.619/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic
quedatacasa