C. RIBA, 1-5 - GAZIEL, 36-44 T.VILANA I

lloguer des de 3.195 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Fantàstic complex residencial amb més de 17.000 m² de zona enjardinada, piscina, pistes de pàdel, zona infantil i poliesportiu. Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt.
Una zona residencial des de la qual gaudir de la tranquil·litat amb una de les millors vistes de Barcelona i a 15 minuts amb cotxe del centre de la ciutat.

Pisos de 3 habitacions i 2 banys complets equipats amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny. Cuina office i safareig. Un d'ells compta amb dues àmplies terrasses i l'altre amb una gran terrassa, totes dues amb jardineres, la qual envolta l'habitatge a 3 vents; a ambdues es pot accedir directament tant des del saló-menjador com des de dormitoris. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet. Aire condicionat per conductes i calefacció per radiadors.
Façana aplacada amb pedra natural, fusteria d'alumini, finestres de doble vidre, ventilació mecànica, persianes motoritzades i tendals automàtics.
Energia solar i domòtica.

Tots dos habitatges disposen de 3 places de pàrquing i traster inclòs.
Servei de consergeria 24h i càmeres de vídeo vigilància en tot el complex.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª
116,20
28,55
56,37
3
3.195/Mes
1º 1ª E1 ES.A
163,75
80,25
91,60
4
5.021/Mes

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic
quedatacasa