C. RIBA, 1-5 - GAZIEL, 36-44 T.VILANA I

lloguer 3.631 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Fantàstic complex residencial amb més de 17.000 m² de zona enjardinada, piscines, pistes de pàdel, zona infantil i poliesportiu. Ràpidament connectat amb el centre de la ciutat i voltants per la Ronda de Dalt.
Una zona residencial des de la qual gaudir de la tranquil·litat amb una de les millors vistes de Barcelona i a 15 minuts amb cotxe del centre de la ciutat.

Pisos disponibles de 3 habitacions i banys complets equipats amb acabats d'excel·lent qualitat i disseny.

Cuina office i safareig. Compten amb àmplies terrasses que envolten els habitatges; es pot accedir directament tant des del saló-menjador com des de dormitoris. Totes les estades, excepte cuina i banys, compten amb terres de parquet.

Aire condicionat per conductes i calefacció per radiadors.

Façana aplacada amb pedra natural, fusteria d'alumini, finestres de doble vidre, ventilació mecànica, persianes motoritzades i tendals automàtics.

Energia solar i domòtica.

Els habitatges disposen de places de pàrquing i traster inclòs.
Servei de consergeria 24h i càmeres de vídeo vigilància en tot el complex.
Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
1º 1ª E1 ES.B
115,60
28,60
53,60
3
3.631/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic