FRATERNITAT 3-5

lloguer des de 1.307 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Nova promoció de quatre acollidors habitatges en el centre de Gràcia.

Tots els pisos són exteriors amb sortida a terrassa coberta des del saló-menjador, orientada al carrer Fraternitat, una via residencial tranquil·la en el cor del barri de Gràcia, a 5 minuts de les emblemàtiques Avinguda Diagonal i Passeig de Gràcia.

Els dos habitatges de planta baixa compten amb una confortable habitació doble en suite equipada amb bany complet i vestidor, i una cuina oberta al saló-menjador.

Els habitatges de primera planta consten de mateix programa funcional amb dues habitacions: una doble en suite amb bany complet i vestidor, i una altra individual, totes dues amb sortida a la terrassa i armaris de paret.

Les cuines són molt espaioses, d'estil americà, amb il·luminació decorativa i estan completament equipades amb electrodomèstics. Llestes per a entrar a viure!

L'edifici, a més, compta amb façana ventilada per unes persianes corredisses de làmines verticals, que regulen el contacte directe amb el carrer; i un sistema de climatització i calefacció amb producció d'aigua calenta sanitària mitjançant bomba de calor aerotèrmica individual per a cada habitatge.

Segur que tu també acumules milers d'estris que després no saps on guardar, fins i tot l'armari de la roba se't queda petit... Despreocupa't! En la planta soterrani disposaràs d'un traster de 20 m² únic per a tu.

L'edifici també compta amb terrassa comunitària en el terrat, accessible des de cada planta a través d'ascensor.

No perdis l'oportunitat d'estrenar un pis de lloguer amb el qual gaudir al màxim de l'ambient de la ciutat, en un dels barris més populars i vius de la capital, envoltat de restauració i comerços de proximitat.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
BAJOS 1º Y TRASTERO 1
59,76
3,46
20,15
1
1.307/Mes 
BAJOS 2º Y TRASTERO 2
59,76
3,46
20,41
1
1.309/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic