REUS, CASC ANTIC (EL PALLOL)

venda des de 262.500

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Estudis, pisos, i àtics dúplex, amb grans terrasses i piscina privada, situats en el casc antic de Reus, concretament sobre el Centre Comercial El Pallol.

Habitatges de 1, 2, 3 i 4 dormitoris, dissenyades per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural. Compten amb possibilitat de plaça de pàrquing a l'edifici.

Equipats amb terres de parquet, finestres de doble vidre, tancaments d'alumini, armaris de paret, portes de seguretat, terrasses exteriors, patis i balconades, ascensor i vídeo porter.

Acabats d'excel·lent qualitat amb cuines d'atractiu disseny, tant de gas com vitro ceràmiques, equipades amb forn, microones i campana extractora.
Sistema de calefacció bomba fred-calor i aire condicionat per conductes.
A més, tenen donat d'alta el subministrament d'aigua i llum.

El seu entorn disposa de tots els equipaments i serveis propis del centre de la ciutat; a 2 minuts de la Riera Miró connecta ràpidament la ciutat amb els voltants, tant per transport públic com a privat.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro.

Contact ara: 977 34 29 13

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
3º 1ª DUPLEX ESC.D1
104,95
46,30
0
3
262.500
consultar lloguer

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic