MATARÓ (RIERA DE CIRERA - RDA. P. CAT.)

venta 405.334

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Pis moblat en perfecte estat de tres dormitoris, dissenyat per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural. Envoltat d'espai exterior per aprofitar el sol del Maresme.

Cuina office equipada amb forn, microones i campana extractora.

Totes les estances, excepte cuina i banys, disposen de terres de parquet.

Dormitoris equipats amb armaris de paret.

Instal·lació d'aire condicionat per conductes i bomba de calor.

El conjunt residencial compta amb portes de seguretat, finestres de doble vidre, tancaments d'alumini i persianes elèctriques. A més de sistema de captació d'energia solar i ventilació mecànica.

Tots els habitatges compten amb terrassa, zona comunitària enjardinada, infantil i piscina. A més la finca disposa de vídeo porter, ascensor amb accés des del pàrquing i trasters disponibles.

El carrer Riera de Cirera a Mataró es troba en un entorn que combina la tranquil·litat d'una ciutat costanera amb una rica oferta de serveis i una excel·lent connectivitat amb Barcelona i altres localitats. Els residents gaudeixen d'una vida còmoda amb accés a comerços locals, educació, centres de salut i una vibrant vida cultural i social. Mataró, amb el seu encant mediterrani, les seves platges i el seu patrimoni històric, ofereix un entorn ideal per a viure i gaudir.

Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 1º 4º BLOQUE A PISO MUESTRA
82,25
16,50
0
3
405.334

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic