CAN CALELLA, 24-34 - ST. VICENÇ MONTALT

lloguer 2.902 / Mes
venta 1.093.841

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Urbanització situada a 800 metres del mar, amb cases unifamiliars aïllades i aparellades, on habita la tranquilitat. Habitatges dissenyats per integrar la natura en cada espai.

Cases unifamiliars de 182 m² amb 5 habitacions, una d’elles suite, i 4 banys, gran menjador amb zona d’estudi, sala d’estar amb sortida a una gran zona de terrassa, jardí i piscina privada. Terrassa equipada amb tendals automàtics per gaudir del millor ambient en cada moment.

Cuina office equipada amb forn, microones i campana extractora. Terra de parquet, calefacció de gas per radiadors, armaris de paret, tancaments d’alumini i persianes elèctriques, a l’última en domòtica de la llar.

Amb acabats d’excel·lent qualitat, són estàncies dissenyades per aprofitar l’espai al màxim i la llum natural.
Aire condicionat i sistema de captació d’energia solar.

A més, totes les cases tenen una porta de seguretat i finestres de doble envidrament.

Aparcament subterrani per a tres vehicles, gran sala de jocs i safareig.

A només 35 km de Barcelona, els habitatges NN Sant Vicenç de Montalt et brinden un bell contrast de matisos en obrir-se al mar, amb una vista espectacular des de la terrassa de la tercera planta, enmarcades per la muntanya de la Serralada del Litoral.

Les estances moblades corresponen únicament al pis mostra.

Servei postvenda i garantia de Núñez i Navarro.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
CASA 5
182,20
459,68
103,36
5
1.093.841
2.902/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic