TAVERN, 57-63

lloguer 1.400 / Mes
venta 424.562

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Estudis i pisos d’un a quatre dormitoris amplis i lluminosos, dissenyats per aprofitar al màxim l'espai i la llum natural.

Edifici d’habitatges, locals comercials i aparcaments. Habitatges distribuïts des de la planta baixa fins a la tercera i connectades per 4 ascensors.

Cuina americana de gas, d'atractiu disseny equipada amb campana extractora, fogons, forn i microones al costat del safareig.
Saló menjador amb terra de parquet, tancaments d'alumini i persianes elèctriques. Armaris de paret de fusta lacada. 1 o 2 banys amb revestiment de marbre i banyera hidromassatge; calefacció per radiadors i aire condicionat per conductes; sistema de captació d'energia solar i domòtica.

Un dels apartaments es compon d'un únic ambient amb cuina, saló menjador i dormitori.

A més de terrasses i patis interiors és tot un luxe poder disposar de piscina i zona comunitària en el terrat de l'edifici en ple centre de la ciutat.

Situat en una zona residencial tranquil·la, està ben comunicat, a 5 minuts de Plaça Catalunya amb els Ferrocarrils Catalans; serveis sanitaris, centres educatius, restaurants, comerços i altres equipaments envolten la finca.

L'edifici compta amb aparcament a l'edifici, consergeria, ascensor, portes de seguretat, finestres de vidre doble i vídeo porter.

Tots els pisos tenen donats d'alta els subministraments d'aigua i llum.

Servei post-venda i garantia de Núñez i Navarro

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.

Descàrregues

Memòria Qualitats
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i/o Traster Habitacions Preu total Plànol Qualificació energètica  
PISO 2º 6º/TRAST 2 PTA. 2ª
55,90
4,55
5,35
1
424.562
1.400/Mes 
n/a

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic