JULES VERNE, 2-10. ZARAGOZA

lloguer des de 1.198 / Mes

Contactar ara 934050101
Protecció de Dades de Car&aagrave;cter Personal
A “JOSEL S.L.U” tractarem les seves dades per a poder atendre i respondre les seves consultes, sol·licituds i possibles reclamacions. Pot conèixer amb el degut detall tota la informació legal en matèria de Privacitat, i en especial com exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, limitació i oposició, en la nostra Política de Privacitat.

Descripció

Pisos exteriors a estrenar.
Recentment reformats, equipats amb 1 bany, cuina integrada en saló-menjador, zona de safareig/rebost i terres de parquet en totes les estades excepte en banys.
Cuines d'atractiu disseny equipades amb forn, microones, vitroceràmica i campana extractora. Banys equipats amb dutxa. Lluminosos dormitoris amb armaris de paret.
Amb acabats d'alt standing i bones especificacions tècniques: Sistema de climatització per bomba fred-calor, porta de seguretat, finestres doble vidre i ventilació mecànica.
Immillorable ubicació a la zona alta de Barcelona embolicada de restaurants, hotels, centres mèdics i altres serveis.

Pot consultar la informació relativa a la Llei 11/2020 de mesures urgents en matèria de contenció de rendes, per a cada habitatge, clicant en la icona 'i' que apareix al costat del preu de lloguer.
Immobles Superfície Terrasses i patis Parking i Traster Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica  
PISO ENTLO. 5 ESC. 1
73,14
0
0
1
1.198/Mes 
PISO ENTLO 2 ESC. 2
81,50
0
0
2
1.317/Mes 

Ubicació

Com arribar-hi?
Pàrquing privat Pàrquing privat Pàrquing públic Pàrquing públic