ACTIVITATS 

 

Art guanyador!

A partir del 18 d'octubre de 2022, DXTR estarà creant el nou mur de NN Wallery a Barcelona, al carrer València amb Rogent. L'artista berlinès s'ha inspirat en la ciutat de Barcelona, i ens diu: “he intentat crear una espècie de mural a l’estil de "On està Wally?", un homenatge divertit i desenfadat a la ciutat de Barcelona, als seus habitants, monuments i esperit en general”.

mural-dxtr

 

Per a celebrar-ho, a Núñez i Navarro hem activat dues promocions:

 

Dormint amb les estrelles

Si voleu guanyar dues nits per a 2 persones amb allotjament i esmorzar inclosos(1) a l'Hotel Rec de Barcelona, haureu d'interactuar amb el joc de DXTR: l'artista ha amagat els dibuixos d'unes estrelles amb forma de dodecaedre, en homenatge a l'estrella de la Sagrada Família. Quan trobeu una, heu de fer-vos una foto amb ella i penjar-la en els vostres stories d'Instagram, mencionant a @groupnn i a @dxtrtheweird.

 

Veniu, veieu i guanyeu

Podeu guanyar un sopar de tapes al Rec Lounge de l'Hotel Rec de Barcelona per a 4 persones (1). Les condicions són molt senzilles: seguir a Instagram a @groupnn i a @dxtrtheweird i etiquetar als comentaris a la persona amb la que vindríeu a veure pintar a l'artista berlinès.

Descobrireu els o les guanyadors/es dels dos sortejos en el nostre perfil d'Instagram @groupnn!

Moltíssima sort a tots/es!

 

(1) Subjecte a disponibilitat. Requereix reserva prèvia.