NN Wallery - DXTR

artista_header
mural-valència-rogent
artista_foto
artista_DXTR
DXTR
Darrera del pseudònim DXTR es troba l'il·lustrador Dennis Schuster, un reconegut artista urbà de Berlín que destaca per les seves obres d'art en murs de ciutats internacionals. L'alemany combina les seves aplicacions en murs amb campanyes publicitàries, entre les quals destaquen marques com Adobe, Levi's o Pepsi, entre altres. En les seves obres barreja elements tipogràfics, urbans i personatges varis. El mural de Schuster del projecte NN Wallery és el primer treball que l'autor signa a Barcelona. La seva intervenció artística estarà oberta al públic en la confluència dels carrers València i Rogent a partir del 18 d'octubre.

UBICACIÓ

artista_ubicacion
València, 595 - Rogent, 30-32
Mides mur:
artista_medidas_muro
50 m x 2,5 m
Data finalització:
artista_finalizacion

VISIÓ

"Vaig intentar crear una espècie de mural a l'estil "On està Wally?" fresc i funky; un homenatge divertit i desenfadat a la bella ciutat de Barcelona, els seus habitants, els seus monuments i el seu esperit en general".
 
Body

 

En el marc del projecte sostenible de NN Wallery trobem per primera vegada un artista de calibre internacional. Es tracta de Dennis Schuster, conegut com DXTR, un dels artistes d'estil urbà amb més projecció internacional del moment, que ha treballat en la seva obra efímera i d'art urbà en el mur d'obra de la futura promoció de pisos a València – Rogent de Barcelona.

 

mural-dxtr mural-dxtr-personasmural-dxtr-dibujomural-dxtr-spray

Per al projecte de NN Wallery, a més de plasmar la seva pròpia imatge i interpretació de Barcelona en directe, l'artista ha preparat un joc per a interactuar amb el seu públic. DXTR ha amagat en la seva obra estrelles amb forma de dodecaedre, en homenatge a l'estrella de la Sagrada Família de Gaudí que corona la torre de la Mare de Déu. Així, l'artista pretén convidar als seus visitants i espectadors a descobrir cadascuna de les figures ocultes en el mural i fotografiar-se amb elles.

mural-dxtr-trazo

 

DXTR va començar a pintar grafitis en 1999, i sis anys més tard es va traslladar a Düsseldorf per ampliar les seves nocions artístiques i estudiar disseny. Ha treballat amb clients com Amnistia Internacional, Disney, Nike i Nickelodeon, entre molts altres, i ha exposat en ciutats com Berlín, Hamburgo, Los Ángeles, Nova York, Washington, Detroit, Boston, Viena, Roma i Shanghái. A més, des de 2011 forma part del col·lectiu artístic d'il·lustradors urbans "The Weird", del qual també és fundador.

mural-dxtr-terminadomural-dxtr-chica-mirandomural-dxtr