GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES, 641 (OFICINA 1º 2º)

Lloguer: 4.546 / Mes

259,00
Contactar ara
934050101
ddd

Descripció

Edifici d'oficines en molt bon estat situat a dues illes de l'exclusiu Passeig de Gràcia. Compta amb servei de consergeria en horari comercial, 3 ascensors i pàrquing públic.
Plantes de 87 m² a 794 m² construïts. Actualment estan disponibles l'oficina 4º 2ª de 283 m² i la 6º 2º de 118 m², ambdues exteriors i comparteixen especificacions tècniques. Compten amb divisòries que formen diversos despatxos i sales de reunions, terres de parquet, 2 banys i cuina office.
Il·luminació fluorescent encastada en fals sostre, sistema de climatització centralitzada, detectors d'incendis, finestres practicables, instal·lació de fibra òptica i llum natural.
Alta del subministrament de la llum i l'aigua per a una incorporació immediata.
L'edifici està situat en una de les zones de major activitat econòmica i moviment comercial de la ciutat de Barcelona, a 2 illes del centre. Té al seu voltant restaurants, hotels, comerços i altres equipaments i serveis. Destaca per la seva magnífica mobilitat i connectivitat, se situa en una zona estratègica quant a accessos a la ciutat, en la mateixa Gran Via, eix principal de connexió entre la ciutat de Barcelona i els seus voltants. Compta amb múltiples mitjans de transport públic: variades línies d'autobús (7, 50, 54, 62, H12), metro (L2, L3, L4) i RENFE en 5 minuts a peu.
Gestió i servei de manteniment Núñez i Navarro.
El preu no inclou despeses de comunitat ni IBI.
IVA no inclòs.
Immobles Superfície construïda Terrasses i patis Habitacions Preu Plànol Qualificació energètica
OFICINA 1º 2º
259
0
0
4.546 / Mes

Ubicació