Nou Can Gambús: Ben comunicat, però allunyat de la bullícia

2018-05-16

Com ja és tradició i part de l'esperit de la companyia, la immobiliària Núñez i Navarro va realitzar el passat 5 de maig una nova jornada de portes obertes del seu projecte Nou Can Gambús, situat en aquesta zona a Sabadell amb la finalitat de compartir amb els seus clients i demostrar, en persona, el nou i exclusiu conjunt residencial i els avantatges d'aquests habitatges d'alt standing. En aquesta segona fase de la promoció, la companyia ofereix cases de 225m2 construïts, distribuïts en quatre altures (dues plantes, golfa i garatge). Específicament, es tracta d'habitatges amb quatre habitacions i quatre banys, més una planta de golfa de 30m2 amb bany complet i sortida a una espectacular terrassa.

 

D'acord amb Alexia González, responsable de la promoció de Nou Can Gambús, l'habitatge posseeix una sèrie de beneficis i equipaments que la fan única a la zona. L'executiva destaca que aquestes cases tenen ascensor des del soterrani a la quarta planta i, en l'exterior, posseeix un jardí amb piscina privada. De la mateixa manera, compta amb pàrquing privat per a dos cotxes de grans dimensions i amb espai suficient per ser utilitzat de traster.

Alexia González, responsable comercial de Nou Can Gambús

És una casa amb molta llum, perquè té grans finestrals. A més, té uns acabats estupends i està molt bé distribuïda. És una casa molt còmoda”, destaca González, qui a més comenta que els visitants han elogiat els espais i el disseny. “Al 95% dels visitants els embogeix la casa. Parlen molt de la distribució i dels seus espais coherents. Els qui han vingut a veure la casa comenten que té molta harmonia”, agrega l'encarregada del projecte.

Interior de la promoció Nou can Gambús

 

Una ubicació única

Un altre aspecte molt valorat és la seva ubicació i el potencial d'aquesta zona. “Està molt bé comunicada, però alhora allunyada de la bullícia de la ciutat. Aquesta és un avantatge. És més, en estar a la sortida de l'autopista, si el resident treballa a Barcelona o Sant Cugat, té una comunicació molt fluida”. 
Donades les visites rebudes i els compradors, l'interessat en aquest projecte és una persona que busca espai i una zona molt bé comunicada. Cal destacar que Can Gambus és una zona residencial nova. “És un projecte a llarg termini, que està naixent. I a mesura que creixi la zona, hi haurà locals amb farmàcies, perruqueries, bars, etc. Això últim és alguna cosa que el client entén perfectament”, explica González.
Jardí privat en promoció Nou Can Gambús

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.