Qui decidirà els guanyadors del concurs de fotografia #MiraLaRotonda?

2016-08-08

És difícil que encara no ho sapigueu. A hores d'ara, segur que sabeu que s'ha obert el concurs de fotografia #MiraLaRotonda en Instagram: es tracta de prendre la millor foto diürna de l'emblemàtica Torre Andreu, l'autor de la qual rebrà una càmera réflex Nikon i un dron valorats en uns 1.000 euros, i la seva millor foto nocturna, l'autor de la qual gaudirà d'una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite de l'Hotel 1898 de NN Hotels, valorats en 2.500.

 

 


Un jurat d'altura

El jurat emetrà veredicte entre el 26 i el 30 de setembre. Saps qui ho integren?

· Toni Mateu, amb una trajectòria de més de 30 anys com a professional de la fotografia, en àrees com a bellesa, retrats, periodisme…

· Silvia Omedes, especialitzada en fotografia documental, gerència d'art i organització d'esdeveniments socials i culturals, i que també ha treballat com a editora de fotografia en l'editorial Blume i coordinadora d'exhibició en el Museu Guggenheim. I

· Daniel Zafra, director de Màrqueting de Núñez i Navarro, i, anteriorment, director de Marca i Identitat Corporativa de CaixaBank i director de Màrqueting Social de la Fundació “la Caixa”.


Els suplents són:

· Alfredo Arribas, arquitecte responsable del projecte de rehabilitació de la Rotonda i guanyador de diversos premis d'arquitectura.

· Carles Patrís, soci fundador de Chârles BCN i, anteriorment, soci fundador de Clarà & Patrís i director creatiu de Ogilvy & Mather.

· Sílvia Rubió, directora de l'agència de comunicació i relacions públiques Orbyce des de 1994.


El renaixement d'un edifici mític

Núñez i Navarro està ultimant i ha presentat recentment la rehabilitació de la Rotonda, un dels edificis més emblemàtics de Barcelona, obra de l'arquitecte modernista Adolf Ruiz Casamitjana inaugurada en 1906. S'ha invertit sis anys de treball en la recuperació de la façana i el templet modernistes del simbòlic immoble.

L'actuació ha permès a la construcció recuperar, un segle després, el seu aspecte modernista original. L'edifici es destinarà a oficines, locals i pàrquings; les obres finalitzaran al setembre, i, a continuació, es convocaran unes jornades de portes obertes.

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.