Alfonso García Cardó i Victoria Rovira, guanyadors de #MiraLaRotonda. Enhorabona!

2016-11-08

El dimarts us avançàvem els sis finalistes del concurs fotogràfic via Instagram amb el qual, des de juliol, us proposàvem compartir com veieu la torre Andreu, La Rotonda, l'icònic edifici modernista rehabilitat per Núñez i Navarro. I avui, per fi, ja us podem anunciar els guanyadors. Enhorabona a Alfonso García Cardó, autor de la millor foto diürna, i a Victoria Rovira, que signa la millor imatge nocturna. Pròximament, els lliurarem els premis. Felicitats als dos i enhorabona i gràcies, també, als qui heu fet pots totes i cadascuna de les gairebé 1.500 fotos participants.

 

Per què aquestes i no altres?

El jurat ha escollit aquestes fotos per la perspectiva diferent des de la qual observen l'edifici d'Adolf Ruiz Casamitjana i per la seva gran originalitat i creativitat. Però, també i sobretot,  la seva elecció obeeix a un tercer motiu: la integració de la Rotonda en el seu entorn urbà més immediat i, en definitiva, al barri de Sant Gervasi i a la ciutat de Barcelona, a la qual la intervenció ha retornat una peça clau de la seva skyline i de la seva memòria col·lectiva.

La difícil decisió ha correspost a un jurat integrat pel fotògraf Toni Mateu; Daniel Zafra, director de Màrqueting de NN, i Silvia Omedes, presidenta de la Fundació Photographic Social Vision. Les quatre fotos finalistes finalment no premiades són les diürnes d'Alba Piqué, Pili M. G. i Oscar García Ortega, i la nocturna de Berta Tiana. Enhorabona i avanci! La nostra felicitació i el nostre agraïment a tots els concursants pel miler i mitjà de fotos rebudes: l'única vencedora del certamen és, de fet, la ciutat de Barcelona.

 

Dos guanyadors, dos premis

El premi a la millor foto diürna consisteix en un lot que conté una càmera réflex digital Nikon D330 amb un objectiu AF-P 18-55 del mateix fabricador, valorats en 679,90 euros, i un dron DJI Phantom 2 Vision Quadcopter, valorat, en aquest cas, en 324,50 euros. El lot garanteix, en definitiva, l'última tecnologia per aconseguir les millors fotos. Per seguir aconseguint-les, millor dit! A gaudir-ho, Alfonso! ;)

I tu, també, Victòria! :) Per la millor foto nocturna, has guanyat una estada de dues nits més sopar i esmorzar en una suite colonial, l'habitació superior del sumptuós Hotel 1898 de NN Hotels, l'únic colonial de la capital catalana. El luxós establiment, únic en la seva espècie, està situat a la rehabilitada seu de la Companyia General de Tabacs de Filipines, en plena Rambla de Barcelona, amb serveis excepcionals i vistes espectaculars. Les dues nits més els dos menjars estan valorades en 2.500 euros.

 

Gràcies de nou a tots els participants. Seguim mirant La Rotonda junts!

 

Fotografía por: Alfonso García Cardó

 

 

Fotografía por: Victoria Rovira

 

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.