Sandra Love: "En el Bingo Brunch, els jugadors són partícips del xou"

2019-07-02
Amb motiu del Seagram's New York Hotel, Núñez i Navarro entrevista a la host del Bingo Brunch a l'Hotel 1898

El Bingo més disbauxat de Nova York ja està a Barcelona. I ha vingut per a quedar-se. Només dues setmanes han bastat perquè aquesta activitat emmarcada dins del Seagram's New York Hotel hagi calat en les activitats d'oci de la nostra ciutat. I què té d'especial? Doncs que és una experiència en la qual el de menys és cantar línia o bingo. L'espectacle és la partida en si. I és que es tracta de la tendència més divertida de Nova York.

Per a començar, i com el seu propi nom indica, el Bingo Brunch és un xou en el qual el públic degusta un exquisit brunch americà entre bola i bola: Ous Benedict, Nova York waffle sandvitx i per a postres, breakfast bowl, un saborós bol de iogurt amb musli, llavors, fruita i cookie. I mentre les boles continuen sortint, un DJ amenitza cada ronda i una especial hostess canta els números en una experiència 360è en la qual el públic participa de forma activa a cada moment de l'espectacle. I tot això, acompanyat de deliciosos còctels de la mà de Dear Irving i la millor música en directe.

 

Seagram's New York Hotel _Bingo Brunch

 

Una d'aquestes hostess és Sandra Love, que després de sortir del Triangle de les Bermudes i recórrer la Gran Mançana ha recalat a Madrid, des d'on ha arribat a Barcelona, guanyant-se al públic de l'Hotel 1898 en cadascuna de les seves actuacions. Qualsevol diria que porta només una setmana en aquest paper.

Així que vas néixer a les illes Bermudes...


Efectivament, en el mateix triangle.

I actualment vius allí?

No. Ara visc a Madrid.

I d'on ve la teva connexió amb Nova York?

De quan vivia a Bermudes. Anava molt a Nova York. Per a nosaltres és com el jardí de casa, perquè està a solo una hora i mitja amb avió i sempre hi havia ofertes de viatges per a anar de compres al matí i tornar al final del dia.

Quan vas començar a exercir-te com host d'aquest tipus d'experiències com en bingo brunch i per què?

Doncs fa una setmana..

 

Seagram's New York Hotel _Sandra Love

 

Què em dius! Si sembla que ho facis des de sempre!

En certa manera la meva relació amb el bingo sí que ha estat des de sempre. La meva mare era molt aficionada des que jo tinc ús de raó. Ens portava sempre a mi i als meus germans amb ella. De fet encara continua jugant.

En què creus que es diferencia aquest bingo del bingo clàssic que coneixies i que la majoria de les persones coneixen?

Un bingo estàndard és més aviat avorrit. Per això aquí intentem animar una mica més, donar-li sabor i alegrar el joc. I les persones que participen, entre que estan gaudint el brunch, estan relaxats gaudint del dia, s'animen amb els jocs que fem, i es prenen algun que un altre xopet que els donem, s'ho passen genial. Aquesta és la diferència! Nosaltres convertim als jugadors en participants del xou.

El paper del públic és bàsic per a l'èxit de l'espectacle. És difícil fer-los partícips?

Per sort, fins ara la gent sempre ve amb bona actitud i predisposats a gaudir. El paper de l'officer Buck és indispensable perquè les persones se sentin en confiança. És boníssim, perquè posa a la gent en el lloc que vol. A partir d'aquí l'ambient es relaxa i...SORPRESA! Entro jo(riures).

 

Seagram's New York Hotel _Officer Buck

 

Quina creus que és la part més divertida del Bingo Brunch?

La part dels xopets anima molt, perquè sempre guanyen tots i a més són de Seagram's, que està boníssim, i així tots acaben contents.

Què és el que més t'agrada de Barcelona?

Obviant el fet que sóc del Reial Madrid (riures) haig de dir que Barcelona és una gran ciutat, molt cosmopolita i moderna.

Havies estat alguna vegada a l'Hotel 1898?

Per a res. És la primera vegada i m'encanta. A més tots els empleats i persones que treballen aquí són divins i especials.

Suposo que ja heu conegut La Isabela...

Per descomptat! Aquestes vistes són meravelloses i els còctels riquíssims. Tot el que tingui a veure amb Seagram's m'encanta... A més els bartenders són molt generosos... i molt macos també!

I si haguessis de fer un brunch 100% Barcelona, quins serien els ingredients?

Sens dubte tindria en algun costat una mica de fideuà, que veig que aquí agrada molt. I per descomptat pa amb tomàquet, que és tan popular.

Què els diries als que encara no han provat aquesta experiència?

Que no se la perdin! Tenen fins al 14 de juliol, i continuarà sent fabulós, així que els que no heu vingut, aprofiteu!

Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.
Aquest bloc està trencat o falta. Pot ser que falti contingut o heu d'habilitar el mòdul original.